Bioklimatik Pergola

Kusursuz işçilk ile ürettiğimiz Bioclimatic Pergola, Rolling Roof, Bioklimatik Pergola, Pergola Tente, Kış Bahçesi ve çözümleri için bizi arayanız.

Bioklimatik Pergola Sistemleri

Bioklimatik Pergola, ev isinizde acik alanlarinizi kapatmaniza yardimci olur. Mimarlara, mimarlik firmalarina, ozel sahislara ve ticari isletmelere gore ozellikler sunar. Projelerinizde sizi onemli bir konuma getirir. Acik alanlarinizin tasariminda kolaylik saglar. Yaraticiliginizda hayallerinizi simartmaniza katki saglar.
Bioklimatik Pergolalar guneslik aluminyum panel motorlu acilir kapanir tavan sistemleridir.

Bioklimatik Pergola, surekli degisen hava kosullari icin uretilmistir. Uzaktan kumandasi sayesinde hava akisini kontrol edersiniz. Aksamlari LED isigi ile Bioklimatik Pergola keyfini cikarabilirsiniz. Isitma sistemleri sonbahar ve kis aylarinda eklenebilir.
Bioklimatik Pergola tente sistemlerine farkli cam sistemleri uygulanabilmektedir. Ailenize ve musterilerinize muzik esliginde guzel bir ortam sagliyorsunuz.

Bioklimatik Pergola Nedir

Bioklimatik Alüminyum Pergola tavan sistemleri gunluk hayatimizda karsimiza cikmaktadir. Özel villalarda, otellerde, kafelerde, restoranlarda, teraslarda ve acik alanlarda kullanilmaktadir. Bioclimatic Pergola Modelleri son teknoloji ile uretilmektedir. Karsimiza cikan bu sik mimari yapilar, otomatik hareketli gunesliklere sahip otomatik acilir kapanir Pergola sistemleridir. Sisteme ozel led isik kullanilmaktadir. Aydinlatma istenirse kullanici tarafindan yapilabilir. Su gecirmez ozelligi vardir. Civatalar ve vidalar paslanmaz celiktir. Zorlu hava kosullari icin tasarlanmistir.

Bioklimatik Pergola Fiyatları

Bioklimatik Pergola tasarimi ve tarzi ile ozel olarak projelendirilmistir. Hareketli panelleri sayesinde her mevsim kullanabileceginiz teknolojik bir urundur. Plastik kaliplar, inox paslanmaz vidalar ve led isik sisteme ozeldir.

İstenilen ral renklerinde uygulanabilir. sisteme perde, cam sistemleri ve guneslik panelleri eklenebilir. Uzman kadromuz tarafindan olculere gore uretilmektedir. Kurulumu hizlidir. Projenize gore fiyatlandirilir. urun modellerine gore fiyat degismektedir.