Bioclimatic Pergola

Bioclimatic Pergola

Kusursuz işçilk ile ürettiğimiz Bioclimatic Pergola, Rolling Roof, Bioklimatik Pergola, Pergola Tente, Zip Perde çözümleri için bizi arayanız.

Bioclimatic Pergola

Dış mekan yaşam alanınızı optimize edin ve artırın. Bioclimatic Pergolalarımız güneşten ve yağmurdan maksimum koruma sağlar.

Bioclimatic Pergola, nihai teras ve veranda örtüsüdür. Tek bir yapı altında tam gölge, kısmi gölge veya açık gökyüzü manzarası sağlayan ayarlanabilir çatı çıtaları ile tam bir hava koruma sistemi görevi görür.

Özel Kanopiler'de çarpıcı Bioclimatic Pergola serimiz, olağanüstü uzun ömür ve kolay bakım sunmak için alüminyumdan üretilmiştir. İçinizin rahat etmesi için 10 yıllık bir garantiyle gelirler, bu da zarif, güvenilir, uzun ömürlü bir yapı sağlar.

Bioklimatik pergola çeşitlerimiz güçlü ve dayanıklı alüminyum pergola sistemleridir. Mevcut dış koşullara ve gölge ve barınak ihtiyaçlarınıza uygun hava koşullarından koruma sağlarlar. Birlikte verilen uzaktan kumanda ile elektronik olarak ayarlanabilen devrim niteliğindeki alüminyum çatı çıtalarına sahiptirler. Ayrıca sürgülü cam kapılar ve entegre aydınlatma dahil olmak üzere bir dizi yükseltme ile mevcutturlar. Seride her ikisi de 7 metre x 7 metreye kadar kaplayan iki tasarım vardır, ancak daha geniş alanları kapsayacak şekilde birden fazla yapı birlikte kurulabilir.

Güler yüzlü ekibimiz, müşterilerimize sorunsuz, ısmarlama bir hizmet sunmaktan gurur duyar. Bireysel gereksinimlerinizi karşılamak için aralıktaki tüm ürünleri özelleştirebiliriz.